CACIB Targu Mures aneb Drákulovo noční Dog show 2010

03.09.2010 23:30

Jsme na hotelu hurá! Cesta začala skvěle, přijdeme k autu, vyluxujeme, umyjeme, vše do něj připravíme.

Dnes nastoupíme, všem zamáváme - kua nestartuje to - vystupujeme a jde se dobíjet baterka. Nastartujeme, zamáváme a už se jede!

Popojedeme 30km, ozve se menší prdění, větší prdění, neslyšíme se, přemýšlíme o špuntech do uší, najednou výstřel - kua upadl vejfuk!

Čučím pod auto jako nějakéj odborník a jen přemýšlím jak slepit dvě trubky co leží na silnici... (před měsícem bylo auto v servisu na opravě vejfuku,  takže nééé že bychom zanedbávali údržbu).

Edita nachází drát, já alobal od nějaké mohutné sváči, plechovku od piva! Ať žije bordel na místních parkovištích!!

Trubky k sobě. Obalit alobalem. Plechovce uřežu dno a víčko, vznikne s tím válec, ten rozříznu a přehodím přes trubku výfuku a alobal. Vezmu drát a pořááádně to kleštičkami přidrátuji. Zvuk je lepší, jsme jak na Vyškovském autotuningu. Rachot jako kráva, no nějak to dojedeme. 

Hluk se po 60km opět zvyšuje, prohořel alobal i plech plechovky. Musíme vypít Semtex aby byla další plechovka na vejfuk. Stavíme na parkovišti. Okolo asi 6 psů. Já ležím pod autem, Edita rozhazuje kolem bochníky chleba, které jsme vzali právě pro tyto situace, když vidíme tu spoustu hladových psů. Druhá oprava je úspěšnější, našel jsem na zemi pevný plech od konzervy. Ten snad neprohoří. edita už pro samou tmu na psi nevidí a tak mi radši svítí. Obalíme to pro jistotu ještě plechem ze Semtexu a tradá na hotel, je devět večer a máme ještě hodinu cesty před sebou.

Teď už jsme na hotelu a konečně v klídku :-)

—————

Zpět