Volný čas,....

17.09.2009 19:14

Vzhledem k tomu, že naše zahrádka má přes 1000m2 mají naší bíglíci dostatek pohybu. Co chvíli ňufají v různých rozích zahrady, a že je co najít, to se nebojíme. Tuhle přišel Ruffík s holubem v hubě, protože vedrem nemohl pomalu lítat. Jindy jsme naštěstí v v části kam nemohou našli mrtvou husu, co to asi už neudejchala, či jí přinesla nějaká micka přes plot. V zimě nám uvízl ježek v plotě, nechápal, že se tím očkem v plotě prostě neprorve.

Minulý týden nestíhala žába jejich čenichům, skákala nejen do dálky ale i do výšky :-) O víkendu pro změnu dotáhli potkana, páč soused miluje prasátka a nemá rád čistotu. To znamená - nakrmit, vypapat, ale neuklízet a to je ráj pro potkany, šváby a podobnou verbeš. Máme tu veselo. Posledním hitem je naše zahrádka s rajčaty, cibulí, hráškem... Co chvíli Ruffík najde dirku v plotku, páč ten je jen symbolický. A už to začíná: Ruffík běží s rajčetem v puse, jahůdkou za chvíli tahá cibuli ven,... nejradši miluje švestky! Máme obří švestky, takže když slupne 3 tak vypadá jak buchta po kypřícím prášku. Navíc to soustavně žere i s peckou :-) A tak máme asi vegetariána. Tolik rajčat ani my nesníme.

Posledním hitem byly borůvky, oba po nich slintali. Nejdříve jsme jim ukázali, jak se to jí ze stromku a pak už jeli sami. Jen jsme trnuli, jestli nebude v okolí vraní oko.

Není to pěkný pohled?

—————

Zpět